Viime kirjoituksesta onkin vierähtänyt aikaa.. Olen monesti meinannut,että nyt otan ja päivitän mutta niin se on vaan jääny.

Nyt elellään raskausviikkoa 30, tarkasti laskettuna menossa 29+1. Hurjaa vauhtia menee aika, alussa tuntui että tämä 9kk on kaamean pitkä aika ja nyt mennään jo viimeisellä kolmanneksella Pusu

Edellisen kirjoituksen jälkeen kävin tosiaan paineiden takia oyssissa äitiyspolilla, jossa aloitettiin sitten verenpainelääkitys. Lääkettä otan aamuin illoin ja ihan kivasti paineet onkin laskenu. Olen kerenny käydä jo kontrollissakin tuon jälkeen ja ihan tyytyväisiä sielläkin oltiin tuohon laskuun. Sen verran paineet on kuitenkin edelleen koholla, jotta sairaslomalla olen laskettuun aikaan asti. Eipähän tarvi työnhakua stressata.. Valmistuin myyjäksi tuossa marraskuun puolivälissä, niin muutenkin olis ollut työaikaa ennen mammalomaa vain sen parin kk verran.

Olen käynyt oyssissa myös perinnöllisyyspuolella ultrassa tuon vauvan munuaishomman takia, toinen munuainen siis hiukan toista isompi ja muutaman millin yli raja-arvon. Sitä on nyt 2 kertaa ultrattu (painekontrollin yhteydessä) ja samassa mittakaavassa on laajentuminen pysynyt, mikä siis hyvä. Kyseessä siis sen mittaluokan laajentuminen,että suurempi todennäköisyys on ettei sille tarvise mitään tehdä kuin se,että toimenpiteitä pitäisi tehdä. Ja JOS jotain pitääkin tehdä,niin se ratkeaa vasta syntymän jälkeen.. Seuraava kontrolli munuaisten ja paineiden seurannassa tammikuussa.

Viimeksi tuossa kontrolliultrassa vauvalla oli kokoa 937g ja vastasi täysin silloisia viikkoja. Liikkeitä tuntuu hienosti. Välillä pikkupylly muljuaa niin,että maha heiluu pomppulinnan tyyliin ja välillä ollaan vähän rauhallisemmin :) Olen monesti yrittänyt miestä saada näkemään maha-asukin biletystä, mutta samantien kun miehen käsi asettuu mahan päälle niin pikkuinen rauhoittuu. Sama homma munkin käden kanssa..

...

Äitiyspakkauksen hain eilen postista. Olin vitkastellut hakemusten täytön kanssa, ois sen saanu aikasemminkin. Mutta eilen se tosiaan tuli ja levittelinkin kaikki sohvalle. Ihania vaatteita ja ihan meidän oloisia, neutraaleja toki mutta ymmärrettävistä syistä. Tykkäsin varsinkin tiikerihaalarista ja oranssiraidallisesta potkupuvusta.

Muuttohommiin ois tarkotus päästä tän kuun puolessa välissä, uudessa kodissa alan sitten pesemään vauvan vaatteita, pyyhkeitä yms. Odotan kyllä jo,että pääsen laittamaan uutta kotia ja vauvan juttuja esille. Vielä ei oikein ole pesänrakennusviettiä päässyt purkamaan, suunnitteluasteella on pitänyt pystyä..

Joulua ja muuttohommia siis odotellessa :)