Tänään oli rakenneultra.

Painoa pikkuisella oli 450g ja kokonsa puolesta vastasi viikkoja 21+4 eli normaalin kokoinen möllikkä :) Mahdoton vauhti oli päällä pikkuisella ultrauksen ajan, käsillä huitoi ja jalat vispas. Syke oli 140. Oli raivotarjonnassa, ihan kuin asemissa jo.. Tietty tuo asento voi vaihtua vielä monesti.

Sukupuolta ei haluttu tietää, eikä sitä kyllä näkynykkään vaikka oiskin haluttu kysyä. Sen verran polvia piti edessä :) Kaikin puolin ultrassa kaikki oli ok. Toinen munuiainen oli hiukan toista isompi, joten tästä aikoi hoitaja konsultoida lääkäriä josko sitä tarvii seurata. Mutta molempien munuaisten koko oli normaalin puitteissa.

Huomenna on Oyssin äippäpolille aika korkeiden paineiden takia,siellä oon myös ultra ja synnytyslääkärin tutkimus. Siitä lisää huomenissa.

...

Liikkeitä tuntuu päivä päivältä enemmän, istukka etuseinämässä on niitä tehokkaasti vaimentanu mutta nyt tuntuu jo monesti päivän aikana. Ihania muljahduksia.

Vaunutkin käytiin ostamassa pikkupyllylle. Ihanat brion vaunut, runko musta ja koppa sammalenvihreä. Käytettynä ostettiin, reilun vuoden olleet käytössä ja tosi hyvänä pidetys. Saatiin mukaan lämpöpussi ja rattaille runko, jos niihin haluaa pehmusteet ommella. Kyllä noilla vaunuilla kehtaa vauvan kanssa kruisailla :) Isompia hankintoja on enää turvakaukalo, sitä yritetään myös katella käytettynä nuo kun ei käytännössä miksikään mene. Sitten tarvii enää hankkia sitä pikkusälää, joita alan hankkimaan vasta sitten kun on uuteen kotiin marras-joulukuussa muutettu.

Rv 21+6