Nyt se laskettupäivä sitten on kohdalla ja osastolta jo kirjoitellaan! Paineethan mulla on vaivannnu koko raskausajan ja lääkkeen nostosta huolimatta alapaineet keikkunu 100 tietämillä, joten 14.2 otettiin mut sitten osastolle sisään. Eilen sitten aloitettiin käynnistelemään suunkautta otettavilla tableteilla, paikat oli eilen aikalailla epäkypsät. Lääkkeet teki voimakkaita menkkajomotustyyppisiä tuntemuksia, mutta supistuksia ei käyrille juurikaan piirtynyt. Olin sitten ihan varma,ettei homma ole edistynyt ollenkaan mutta olimpa väärässä. Tänään jo paikat auki ja hyvällä mallilla. Lääkettä nostetiin ja nyt sitten tullutkin voimakkaampia tuntemuksia ja supistuksiakin ollut jonkunverran.

Odottelen tässä lounasta ja lähden sitten kävelemään, sekin kuulema edistää. Jännittää jo ja olenkin paniikissa miettiny,että pystynkö/osaanko/olenko valmis.. Mies onneksi ollut hienosti tukena, vaikka selvästi jännittynyt mieskin on että alkaa tapahtumaan. Koskaan ei voi tietty ennustaa miten hommat etenee ja miten kauan vielä menee, mutta pääasia että edistystä on.

Kovasti jo odotan,että selviää viimein kumpi meille tulee Pusu vaikka tietysti pääasia,että vauva on terve ja kaikki menee synnytyksen kanssa hyvin.