Edellisestä kirjoituksesta on aikaa vierähtänyt. Pari kertaa testasin vielä, ei meinannu tieto upota kaaliin että pullat on nyt uunissa Viaton

Olen tässä välissä kerennyt käydä kahdesti varhaisultrassakin. Kipuilin ajoittan aika voimakkaastikin oikealta puolelta ja lääkärissä olivat sitä mieltä,että kannattaa käydä tutkimuksissa. Kävin ensimmäisessä ultrassa 15.06 ja eihän siellä näkynyt mitään. Pelkkä pieni pussi. Lääkäri sanoi,että joko pikkuinen on saanut alkunsa myöhemmin tai on raskaus keskeytynyt. Uusi aika sovittiin reilun viikon päähän.

Tuo viikko oli kyllä pitkä. Varsinkin ensimmäiset päivät ensimmäisen ultran jälkeen matelivat ja tuntui,etten voinut muuhun keskittyäkään kuin mahan asukkiin. Viimein koitti 24.6 ja uuden ultran aika. Kuten otsikosta voi arvata, niin pikkuinen pumppu sieltä jytkytti komeasti Pusu Itkuhan siinä pääsi, olin niin helpottunut. Saatiin ultrakuvat kotiin ja noin 4mm kokoinen pikkuinen näkyy kuvissa.

Ultran jälkeen oli pakko suunnata vauvavaatteita katselemaan ja hiplailemaan. Jotain tarttui matkaankin :) Kovasti ollaan kyllä molemmat onnellisia tästä pienestä ihmisestä.

Rv. 6+5