Olen 86-vuonna syntynyt raputyttö, joka on pienen ikänsä haaveillut omasta nyytistä. Viimein tänä keväänä sovimme mieheni kanssa,että pillerit hiiteen ja vauva saa tulla kun on tullakseen :)

Varauduin pitkään yrittämiseen. Suvussa on melkeimpä jokainen yrittänyt ihan kunnolla ennen kuin on onnistunut.

Siksi olikin iso yllätys kun tein positiivisen testin yk 3:lla! Kierto on ollut 33- 35 päivää, testasin ensimmäisen kerran kun oli kiertopäivä 36. Se oli negatiivinen. Pettyneenä ajattelin,että alkaisipa menkat pian niin pääsisi yrittämään uudestaan. Kierto vain venyi ja venyi, oireita ei oikeastaan ollut ollenkaan niin en panikoinut testaamaan uudestaan. Kun koitti kp47, oli pakko testata. Tein eilen eli 7.6.2010 first signal-kasettitestillä testin ja haalean haalea haamu tuli tikkuun. Olin aivan varma,että viivanpaikkaa vain näyttää ja näen omiani. Iltapäivällä oli pakko tehdä uusi testi ja otin järeät testit käyttöön, testasin clearbluen viikkonäytöllisellä testillä ja testiin piirtyi teksti "raskaana 1-2" eli olisin 2-3 viikolla.

Sekasinhan mie menin ja en voi uskoa tätä vieläkään! Soitin aamulla neuvolaan ja sain ajan 1.7, todella pitkät 3 viikkoa tulee olemaan. Olen peloissani ja huolissani, että kaikki ei ole kunnossa. Miehelle lupasin,että seuraavan kerran testaan vasta viikon päästä, mutta ehkä oman mielenrauhan takia pakko ajaa tänään apteekkiin.

Mutta jos kaikki menee hyvin, niin meille tulee vauva tammi-helmikuussa Hymy